Dom tre orden.

Okej, nu har det inte blivit så mycket bloggande. Inget bilder som jag låvade eller uppdate ang familjehemmet heller. Men det hela har väl med att göra att jag inte haft någon ork eller lust. Och sen att internet segar gör inte saken bättre.
 
Anneli som jag bor hos pratade med han som tar hand om familjen på familjevårdstiftelsen och han hade tydligen förklarat för Anneli att det här är vanligt. Och både Anneli och familjevårdstiftelsen sa att dom visste att den här dagen skulle komma. Och sen kan man inte bestämma sådan här hur som helst. Vi måste ha ett team möte först.
Men nu när man har öppnat sig och berättat hur man känner och upplever saker så kan man slappna av. Så jag är glad över att jag endå sa hur jag kände. Men vi får se hur det blir med allt. Men just nu känns det bra.
 
Igår kom Annelis son, hans flickvänn och hans flickväns son. Riktigt trevliga och goa människor.
 
Idag har vi varit ner till till havet och dansat runt midsommarstången, eller tja.. jag satt mest och titta på och knäppte kort.
 
 
Sen har vi jort det vanliga som man brukar göra på midsommar.
Till kvällen så vart det jordgubbar och glass. Dagen i helhet har varit okej. Inte för att jag tyckte något var speciellt kul, utan för att jag för en gång skull kunde slappna av.
 
Anneli sa dom tre orden till mig idag och sa att hon är så glad över att jag har flyttat in hos dom..m.m. Det kändes naturligt och inte alls falskt. Men om ärligheten ska fram så tycker jag att ordet älskar kanske var lite för starkt, och alldeles för tidigt att säga. Men kul att hon känner så iaf :)
 
 
 
 

Trött.

Jaha, ska jag orka blogga nu menar ni? Jag har ju cyklat 24km i den här värmen. Trött som tusan. Orkar inte ens skriva ett vettigt inlägg eller ta kort på det jag köpt idag. Men i morgon så ;)

Som ni ser börjar jaf komma igång med designen.

Saker jag kommer skriva om när jag orkar: Vad jag köpt och kommer jag bo kvar familje.



Flera bilder som jag gjort.


Inatt kunde jag inte sova eftersom det rörde sig allt för många tankar i mitt huvud.
Så då roade jag mig att styla lite bilder på mobilen. Delar gärna med mig!













Låtsas som ingenting.

Idag när Anneli kom och väckte mig så låtsades hon som ingenting. Allt var som vanligt. Efter att jag hade ätit frukost cyklade vi ner till Öands örtgård och handlade lite. Jag köpte en te burk, sommar te (luktar supergott), och en tvål (luktar juvligt). Ni ser på bilden. Var en jätte mysig affär men allt möjligt, allt från örter, blommor, te, oljor, tvåöar, saft, marmelad..m.m

Sen efter det så cyklade vi ner till Havet och badade. Japp, jag har tagit mitt första dopp den här sommaren :D
Det var skönt och behagligt i vattnet. Kanske för att solen har strålat här i tre dagar nu. Idag var det 24 grader i skuggan. Jisses. Plockade några små runda och lena stenar också. :)

Får fråga Anneli sedan hur hon tänker och vad dom på familjevårdstiftelsen sa.


Ska flytta.

Jävla skit! Här sitter jag och skriver ett långt inlägg och sen hänger sig datorn. Orkar inte skriva om det igen.. *suck*

Men ja kort, jag trivs inte här kommer förmodligen bli hemmet igen eftersom jag har två månader kvar av min tvångsvård. För här ville Anneli gärna inte ha mig kvar tills att en ny familj e funnen. Nu när hon vet att jag inte trivs känns det jobbigt för henne också antar jag.

Jag har verkligen tänkt igenom det här ett bra tag!



Kommer endå sakna dom!


Kommentarer.

Har fått kommentarer utav Johanna, min syster Malin och Michis.. Tack så mycket! Så kul att fortsätta blogga då när man få kommentarer. Vill gärna ha flera. Så snåla inte, kommentera mig nu! ;) Du måste inte ha en egen blogg. ♥


Bilder och havet <3


Lite bilder som jag tagit idag























En bekymersfri dag <3


Är du kär?



Ler du när du tänker på han/henne ofta?
Vill du ringa till han/henne ibland, men vågar inte?
Hoppas du att det är han/hon som har skrivit till dig på facebook?
Tänker du på han/henne när du ser några pussas?
Tänker du på han/henne när du onanerar?
Vill du krama honom/henne när ni ses?
Hoppas
du att det han/hon som har smsat dig?
Blir du nervös och generad ofta när du är med han/henne?
Tycker du om att vara med han/henne trots att ni inte gör något speciellt?
Kittlas det i magen när du tänker på han/henne?

Grattis du är kär!


Just trust me <3




Drömmar.

Oftast när jag drömmer så vet jag att jag sover, att jag drömmer. Men ibland så är jag totalt osäker, och det är när drömmen känns för verklig.
Som natten som var så drömde jag att min syster Malin kom in till mig och sa något. Jag frågade henne om hon verkligen var där där, för jag var inte riktigt säker på att det var en dröm. Hon svara mig att hon är där, men jag kan inte se henne eller titta åt hennes håll, sen känner jag hennes naglar kittlas mot min kropp och det känns så jävla verkligt. Då får jag paniik, och jag försöker öppna ögonen och vakna.
Liknande drömmar händer mig ofta!

Och den senaste tiden drömmer jag att jag inte somnat, att jag ligger och vänder på mig och försöker sova. Sen vaknar man på riktigt och inser att det var en dröm. Skit drygt!

Men ibland så kan det vara en trevlig dröm, men att jag vet att jag drömmer, men jag finner mig bara i drömmen. Kan vara riktigt underhållande ibland... :)

Och ibland kan jag drömma något, men sen efter ett tag är jag osäker på om jag drömmer eller om det är verklighet. Och då kan jag hoppas på att det inte är en dröm om jag drömmer om något trevligt och att det är en dröm om jag drömmer om något otrevlig.

Men till min fråga. Är det fler som upplever samma sak?


Flytta på dig!



Grym bra låt!


Öland.

Här sitter ju i ett trångt rum i en stuga långt bort från alla affärer på Öland.
Har hållt på att försöka få igång internet via min nya mobilen på datorn. Höll på som en galning och massa vänner försökte hjälpa mig. Och sen visade det sig att jag hade ju gjort rätt. Bara det att när jag trodde att jag klarat d så försökte jag koppa upp mig på nätet, men rutan kom inte upp. Men det var bara segt. Men nu funkar det skitbra :) Tack och låv, höll på att gråta blod när jag kom till öde Öland utan internet.
Nu ska jag inte ha sådan inställning, detta kanske blir trevligt.

Allt för många killar skryter om sina pengar, vill bara en sak, klänger för mycket och ringer bara på fyllan.. *suck*


Rädd för kärleken - eller tror jag bara inte på den?




Du får inte knacka på min dörr
Om du inte är beredd att komma in
Du får inte göra om mitt namn
Och börja kalla mig för din
Och du får inte vandra på min väg
Utan att visa mig ditt mål
Och inte stjäla av min godhet
För att fylla upp ditt hål

Och du får inte riva mina murar
Som jag omsorgsfullt har byggt
Om du inte skyddar mina drömmar
Så att jag kan somna tryggt
Och du får inte ha mig som en dröm
När jag vill va din verklighet
Och du får inte säga att du hoppas
Om du inte tror du vet

Men du får ta den tid du behöver
För att förstå vad är det du vill
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
Så att två själar kan få ro
Och så att allting som vi lovade
Oss själva, kan få gro
[ Lyrics from: http://www.lyricsfreak.com/s/sonja+aldn/du+fr+inte_20843876.html ]
Du får inte andas på min panna
Och inte få mig falla mer
Om du inte sen kan stå för
All den oreda du ger
Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart

Aaaahhhh...
Aaaahhhh...
Åååhhh

Du får ta den tid du behöver
(För att förstå vad det är du vill)
Vad är det du vill?
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
(Så att två själar kan få ro)
Och så att allting som vi lovade
Oss själva (kan få gro)

Du får ta den tid du behöver
För att förstå vad det är du vill
(Vad är det du vill?)
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
Så att två själar kan få ro
Och så att allting som vi lovade
Oss själva (kan få gro)

Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart

P.S. Handlar alltid om någon eller något D.S


Min lilla kärleks saga.

Jag var ute och cyklade på som en galning ner till centrum, just för att ge fläsket en omgång. Jag bestämmer mig för att gå in på banken för att ta ut lite pengar och höra om man kan beställa ett nytt kort till en annan adress än den man bor på. Jag tar en nummerlapp och bara kort där efter var det min tur. Svättig och röblommig går jag fram till kassan och där står en söt kille.. OMG tänkte jag och typ kunde inte få fram det jag ville få sagt. Mina tankar gick bara runt i huvudet "Tycker han jag är fet, syns det att jag svettas..m.m". Men han var så trevlig, tog sig tid och gjorde allt för att göra så att jag skulle få kortet till adressen som jag är på nu. Efter lite trassel och samtal så säger han att man inte får det, men att han fixade så att dom skickade kortet till dom på kontoret. Sen när jag skulle ta ut pengar berättar han att han måste lägga pengarna på sitt kort, för att sedan gå till bankomaten och hämta ut pengar till mig. För att dom hade inga pengar på banken. Jag tassade efter honom till bankomaten och undertiden så småpratade han med mig. Väl framme vid bankomaten så kollade jag ju självklart in hans rumpa och jag säger bara en sak, WOW! Hoppas han jobbar när jag ska hämta kortet. Då ska jag inte cykla som en galning innan. *hehe*




By the way. Jag har även köpt lite grejer så att jag kan få snygga naglar. Önskade att min syster Malin ♥ var här för då hade hon kunnat fixa mina naglar. Hon är duktig! :)


Drömmar om Kissie...

Inatt hade jag värsta bästa drömmen. Jag drömde jag om att jag åkte typ ett flygande skepp som hade en stoor bubbelpool med Kissies. Och så var det massa andra bloggare där också. Men Kissie var det som bjöd mig. Och varje gång man flög över en stad så ställde sig Kissie upp och sjöng. Och alla applåderade. *haha* helt sjukt.

Och annledningen till varför det är sjukt är för att jag har drömt om henne två ggr tidigare. Ena drömmen var inte alls för länge sedan och då var vi bästa vänner. Hon var som vilken som hels i drömmen, super skön allstå.

Men varför alla dessa drömmar om henne? Kan det vara för att jag läser hennes blogg typ tre ggr om dagen?

Nej jag är inget stoort fan av henne. Men jag tycker hon är smart, rolig och cool. That´s it! ;)





Är oskuld.

Som ni kanske ser håller jag på att göra om min design. Efter vad jag kan, är verkligen ingent proffs! Men man få öva och öva och varför kanske inte gå någon kurs en dag? Är ju verkligen kul ju :)

Just nu håller jag på att ladda ner Adobe photoshop, som är gratis! Har haft den förut för länge sedan. Skitbra tycker jag, speciellt för oss nybörjare. Ja, jag vet att jag höll på mycket förut. Men den är ju aplängesedan. Så nu kan man säga att jag är oskuld igen.

Kommer nog ta ett tag med att designa bloggen tills jag blir nöjd...




Second hand.

Idag var jag uppe tidigt, redan kl 08:00. Vadå tidigt!!?? Tänker ni nu, jag vet. :P Men jag vill gärna sova längre på dagarna. Fast man vet att man mår som bäst när man inte sover bort hela dagen.

Började dagen med en promenad. Trots regnet. Sen så var jag och tog prover. Fick sitta och väna där i 40 min, trots avtalad tid. Sen har jag varit till GBG och träffat min psykolog. Dagens samtalsämne var min låga självkänsla och pappa. Vart några tårar som vanligt.
Efter det vart det Second hand. Köpte en jättefin klänning som jag ska ha på midsommar, och köpte jag även lite annat. Skulle tagit bilder och visat, om jag hade köpt mobilen förut som jag skulle. Men jag vet ju inte riktigt än vilken operatör jag ska välja. 3 eller telenor?
Second hand är billigt och bra. Man vill ju inte spendera pengar på kläder som ändå kommer bli för stora sen.

Har även bokat en tid hos en syokonsulent, så jag kan plannera mina framtidsplaner inom plugg.



Städning, tvättning & nyttig god middag.

Nu äntligen har jag fått krafterna och orken tillbaka. Nu är jag så duktig, håller på att städar och tvättar. Åt nyss en jättegod nyttig middag också. Oxfile med kikärtor blandad med basilika, timjan, lite olja, flingsalt och vitlök. Och så en lätt sås till det gjord på turkisk yoghurt, sambal oelek, salt, vitlök och rödlök.. Så gott! :)


Dip dye

Jag förstår inte vad som är så fel. Men jag är helt orkeslös i hela kroppen. Igår kunde jag knappt lyfta armarna utan det gjorde ont. Idag är det iaf lite bättre. Ska ut och gå snart, och så ska jag städa mitt rum. Sådana saker som gör att man får mer ork, faktiskt!

Jag sitter och tittar på lite olika frisyrer och fann då den nya trenden "Dip dye". Alltså färgade hårtoppar och jag blev galet kär. Jag vill! Men då är frågan, vilka färger ska jag välja?










Vad tycker ni? Snyggt va? ;)


Familjevårdstiftelse.

Fräckt! Familjevårstiftelsen skulle ha varit här för 11min sen och dom har inte kommit än. Och d e ju fräckt av dom att bestämma att komma så tidigt.. jag vill ju sova!! :P

Dagen till ära så har jag sminkat mig.. det var typ en evighet sen jag gjorde.. men jag vart inte snyggare för d :/


- 1½kg.

Nu har jag bott här hos familjen i en vacka och en dag. Imorgon kommer familjevårdstiftelsen hit och ska kolla om jag trivs och vill stanna kvar. Jag har inga planer på att flytta här ifrån iaf. Som sagt, skulle nog inte kunna hitta en bättre familj.. Trots att dom lyssnar på klassisk musik :P

För övrig så har jag varit ner till vårdcentralen och tagit prover, och som vanligt så var dom bra.
Kom nyss hem och ställde mig på vågen och den visade att jag gått ner 1½kg sen jag kom hit. Skitkul ju! :)



Det är så mysigt när M ger mig en stoor kram varje gång vi har varit borta från varandra. Hon är så äckta! <3


Hellu!

Jag är så trött, skulle kunna sova ett bra tag till... Det är knappt att jag orkar skriva inlägget.

Inatt slapp jag mardrömmar och jag slapp vakna med ångest, som jag oftast brukar göra. Så skönt!!

Ja mycket mer skrivande en det här blev det inte. Delar med mig av en bild istället! :)



Juste d.. kan tillägga att jag hoppas att vi kan sjunga nationalsången och hissa flaggan idag utan att fega ur och tro att vi är rasistiska!! Att vi ska behöva byta sång för att det är rasistiskt e helt jävla sjukt!! Vem har sagt d? Säkert någon jävla Svenne banan som inte vågar stå för sina åsikter och borde packas ner i en IKEA kartong och stanna där. Om det är någon utlänning så ska han/hon fan packas ner i en banankartong och skickas hem igen. Och det skriver jag inte för att jag är rasistisk! För rasist e d sista jag är!


Jag fantiserar om dig

Japp, den låten hitta jag nyss.. rätt charmig låt.. eller hur? ;) Hur kan ni veta det, ni hör den ju inte! :P

Jag har några tankar och funderingar.. Ska jag säga upp min lägenhet? Ska jag bo kvar här? Ska jag ge dig en chans till? Vilken körskola ska jag ta?

På tvångsvården jag bodde på bodde även tjejer som hade knarkat sönder sina kroppar.. Deras vener var sönder ärrade och dom flästa hade tappade sina tänder. Och det dom pratade om hela dagarna var hur sugna dom var på att få komma ut och "punda". Så då en natt kom den här dikten upp i mitt huvud.
Ja okej, det var lite för min del också.. Eftersom alkohol har varit min drog.

Kampen mot droger.

Försök tänk på livet annorlunda.
Tänk på något annat när du ska blunda.
Låt inte drogerna vinna.
Med posetiva tankar kan dom försvinna.
Jag vet att det inte är lätt och
man måste prova sig fram på olika sätt.
Sömn, motion och mat, är en bra start.
Låt bli droger och skit
så ska du se att du kommer fram en bit.
Dette kommer bli jobbigt och tungt.
Men stressa inte och ta det lungt.
Om du bara orkar kämpa, så kan du ditt sug dämpa.





Döden i vitögat.

Hade riktigt svårt att sova inatt och när jag väl somna så drömde jag massa mardrömmar. Druktning, hägning, galna kosjukan, extremt snabba berg-o-dal banor och att jag föll från klippor och väntade i en evighet innan jag skulle krossas mot marken.
Mardrömmar har jag lidit av sen jag var liten. Var ofta jag vaknade upp på nätterna och grät av panik, men sen när jag har blivit äldre har jag kunnat blivit glad för att jag vet att det bara var en dröm. Men ibland så blir drömmarna för intensiva och för nära det känsliga i min värld och då kan ångesten hänga kvar i en hel dag. Men det är helt klart att jag bearbetar i drömmarna. Kanske skulle prata lite mer om mina innersta känslor och tankar, så kanske jag skulle få mer frid på natten? Men jag gillar inte att gnälla. Inte muntligt iaf.. "gnäll skriva" kan jag tydligen göra hela tiden :P

Drömde även att jag smockade i mig en massa bullar precis innan Anneli kom och väckte mig för att berätta att hon skulle iväg. Då vart jag glad att det bara var en dröm. *hehe*

För övrigt håller jag på och tvättar. Anneli vill gärna ställa upp och tvätta åt mig. Men min tvätt vill jag gärna tvätta själv. Sina egna skitiga kläder vill man att ingen annan rör.

Annars e dagen helt grå. Önskade att det var fint väder och att man kände några här.


Tredje gången gillt?

Jag vet inte hur många ggr jag har startat en blogg nu, men sen har det inte blivit nått mer. Första inlägget här skrev jag vid jul. Men nu känns det som att jag kommer vara lite mer aktiv på bloggen. Hoppas det.

I onsdags flyttade jag till en familj i Vårgårda och nu sitter jag här. Innan så bodde jag i 4 månader på en låst avdelning för att jag var vara för mitt eget liv. Äntligen tänkte jag när jag skulle få flytta hit. Äntligen får jag komma ut i det fria igen. Men det var tuffare än vad jag trodde. Igår var dagen fullproppad med ångest. Men idag känns det faktiskt mycket lättare, fast ångesten gör sig påmind lite då och då.
 Men då får jag tänka på citatet:
 "Stop thinking of what could go wrong and sart thinking of what could go RIGHT!"



Familjen jag bor hos är jätte mysig och trevliga. Vi bor i en herrgård och jag har en egen stor terras. Ja om ni såg hur jag bor nu skulle ni säkert tänka att jag borde vara lycklig nu. Men tyvärr är det inte så. Har man inte tryggheten inom sig så har man den ingenstans. Pappan här är präst och mamman är hemma. Det bor även en tjej i min ålder här som är begåvadshandikappad, jättego tjej. Och så bor det en kille här som är 14år och även han verkar trevlig. Har inte träffat han så mycket eftersom han har varit hos sin pappa under helgen tills idag.
Just nu är jag här under en prov vecka för att se om det känns rätt och om jag vill bo kvar här. Som det ser ut nu så tror jag att jag stannar. Men vi får se. Men skulle inte tro att jag kan hitta en bättre familj än den jag är hos nu.

Idag har vi varit till Allingsås och shoppat lite. Jag köpte bland annat ett par "Body train"- skor som tydligen ska öka upp förbränningen när jag är ute och går. Och promenerar har jag gjort en hel del sen jag kom hit. Och det är ju jättebra eftersom jag vill komma iform. :)


RSS 2.0